Verzenden en Retourneren

Verzenden en Retourneren

Bestellen en verzenden

Middels onze webshop maken wij het mogelijk om printbare producten te bestellen. Wij beschikken over een collectie met ontwerpen dat zich maandelijks uitbreid. Staat er een product wat je zoekt niet bij? Neem dan zeker contact met ons op.
Het 3D printen is maatwerk en na iedere geplaatste bestelling gaan wij vrijwel direct voor je aan de slag.
Zodra de betaling door ons ontvangen is zal gestart worden met het inladen van je product en de eventuele aanpassingen daarvoor.
Doordat wij gebruik maken van meerdere machines kunnen wij vrijwel direct aan de slag met je bestelling.  Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een overzicht en de verwachte levertijd. Deze levertijd is afhankelijk van de drukte op dat moment en het aantal producten dat je hebt besteld.

Onze bestellingen worden verzonden met DHL in Nederland en BPost in Belgie.
De verzendkosten worden berekend bij het plaatsen van een bestelling en prijzen zijn inclusief BTW.

Retourneren

Wij doen ons uiterste best om een product te produceren dat voldoet aan je verwachtingen. Voordat een product afgeleverd wordt doen wij altijd nog een eindcontrole. Uiteraard is alles handwerk en zien wij soms iets over het hoofd. Gelukkig beperken we dit tot een minimum en krijgen wij veel positieve reacties op de ontvangen bestellingen.

Soms kan het zijn dat je toch niet zo tevreden bent over je ontvangen bestelling en het bijhorende product of producten.
Wij verzoeken je dan ook vriendelijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.
Doordat wij maatwerk oplossingen bieden is het helaas niet mogelijk om je ontvangen producten te retourneren.
Wel zoeken wij altijd een passende oplossing voor zodat je toch tevreden kan zijn.

Doordat wij maatwerk producten produceren is het herroepingsrecht niet van toepassing. Deze sluiten wij dan ook uit op bestellingen.

0