Schilderwerk op maat

Schilderwerk op maat

Schilderwerk op maat

Hoe mooi kan het eindresultaat worden wanneer je een geprint beeldje op maat laat beschilderen. Vanaf nu is dit ook mogelijk! En de resultaten zijn erg positief!

Wanneer je bij ons een beeldje wilt bestellen is schilderwerk op maat een optie. Dit doen wij niet standaard en moet apart aangevraagd worden. De kosten hiervoor variëren per model. Dit omdat ieder ontwerp anders is en elk huisdier een andere samenstelling heeft.

Hoe werkt het

Wanneer je bij ons een beeld met schilderwerk wilt bestellen kun je het formulier hieronder invullen. Vul je gegevens in en het gewenste product. Voeg een foto van het huisdier toe zodat wij een goede inschatting kunnen maken van de kosten.

Wanneer een akkoord is bereikt over het schilderwerk op maat, gaan wij voor je aan de slag. De totale productietijd verschilt per model en kan oplopen tot 4 / 5 weken.
Maar je krijgt er iets heel moois voor terug!

Kosten

Voor schilderwerk op maat kunnen wij geen vast tarief hanteren. Dit is sterk afhankelijk van het kleurgebruik en uitstraling van het huisdier. De prijzen variëren tussen 40 en 80 euro. Wanneer je een aanvraag bij ons indient krijg je altijd een vrijblijvende offerte.

Het eindresultaat komt zo dicht mogelijk in de buurt van het model dat je ons hebt aangeleverd. Alles is handwerk waardoor veel aanpassingen mogelijk zijn.
Het model wordt eerst geprint en vervolgens met de hand geschilderd. Dit hele proces duurt gemiddeld 4 weken. De levertijd is dus langer dan een beeld zonder maatwerk.

Aanvraag formulier (vrijblijvend)

    0