Nieuws

Sleutelhangers
22 april 2021

Sleutelhanger 3D VW

Voor een Facebookgroep Caddy-Club.nl hebben wij 3D sleutelhangers geprint van het type Volkswagen Caddy. Een klein formaat en geheel sterk gevuld om aan de sleutelbos te hangen.
We hebben ze geprint in wit en zwart.

Wij kunnen ook voor andere merken en type voertuigen een sleutelhanger ontwerpen en printen.

Ook een sleutelhanger?
14 maart 2021

Lithofaan

Een leuke foto, een mooie herinnering of een uniek cadeau om te geven / krijgen? Maak kennis met een lithofaan! Nee, het is geen huisdier, maar een hele dunne 3D print. Wanneer je er licht achter laat schijnen, gebeurd er iets magisch!

Met nieuwe techniek kunnen wij een foto omzetten naar een diepte print foto. Deze kun je vervolgens inlijsten of neerzetten. Plaats een lichtbron achter de foto en je krijgt een diepte plaatje.
De printtijd van dit product hangt sterk af van het formaat en de kwaliteit van de foto.

Interesse?
27 februari 2021

Bedrijfslogo in 3D

Je naam, bedrijfsnaam, logo of naam van een vriend/kennis/familie omgezet in 3D? Dat is vanaf nu mogelijk!

Wij zetten ‘flat’ bestanden om naar 3D. Flat bestanden zijn 2D bestanden zoals het wordt afgedrukt op papier. Wij bewerken deze bestanden en geven de tekens diepte. Graag ontvangen wij de bedrijfslogo’s in een bewerkbaar formaat per mail. Wij gaan daarna aan de slag en brengen de klant op de hoogte van de ontwikkelingen.

De ontwerpen worden geprint in verschillende kleuren. Eventuele nabewerking per letter of symbool is mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en prijzen. Zie de foto’s voor de reeds gemaakte ontwerpen. Zijn ze niet fantastisch geworden? Mooi voor op kantoor of als relatiegeschenk !

Ook een logo in 3D laten maken?
4 februari 2021

Tandwiel probleem

Ineens merk je dat een apparaat in huis niet meer goed werkt.
Na wat zoekwerk kom je erachter dat een onderdeel slijtage vertoond of stuk is.

Begin februari kregen wij het verzoek van een klant om een defect tandwiel na te maken. Bij controle bleken er diverse ‘tandjes’ afgebroken te zijn waardoor deze niet goed meer functioneerde.

We hebben het defecte onderdeel bekeken en geheel nagemaakt middels ontwerp software. Omdat het een erg klein artikel is, gaat het hier om millimeterwerk. Maar het is gelukt! (zie foto). Een tevreden klant en een werkend apparaat!

Ook een defect onderdeel?
28 januari 2021

Media aandacht

Een officiële inschrijving bij de KvK en promotie op Facebook en Instagram zorgde voor een leuk bericht vanuit de PZC (Provinciale Zeeuwse Courant).

De vraag of wij interesse hadden om een interview af te leggen voor een artikel in de krant en een kort videoverslag op de website. Uiteraard staan wij daarvoor open en hebben een afspraak ingepland. Na een leuk gesprek is alles op papier gezet en werden wij een paar dagen vermeld in de krant!

Lees het hele artikel op de website van PZC
X