Informatie

Informatie

3D Figuur Printservice Hulst

Je favoriete viervoeter, monumentaal gebouw, muziek icoon of een eigen ontwerp op maat? Wij beschikken over meerdere professionele 3D printers die leuke ontwerpen kunnen printen. Wij printen met plastic materiaal (PLA of PLA+). Dit materiaal is biologisch afbreekbaar en daarom goed te verwerken. Wij printen standaard in de kleur wit of zwart, maar andere kleuren zijn uiteraard mogelijk. Naast het printen met PLA materiaal is het nu ook mogelijk om te printen met Resin materiaal. Dit materiaal hard uit wanneer het wordt aangelicht met UV straling. 3Dfiguur is opgericht in 2021. Wij zijn gevestigd in het Zeeuws Vlaamse Hulst. Met een eerste ontwerp van een huisdier zijn wij succesvol de markt op gegaan.
DPrintserviceZeeland
DPrintHulst

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Maatwerk oplossingen en meedenken met je wensen doen wij graag! Een uniek cadeau voor een verjaardag, een klein schroefje of boutje voor een apparaat, een houder voor telefoon of tablet. Er is veel mogelijk. Stuur ons een berichtje en we denken graag met je mee. De productie start zodra er goedkeuring van het ontwerp. De productietijd verschilt per ontwerp en kan soms oplopen tot enkele dagen. Bestellingen kunnen worden afgehaald in Hulst (NL), maar verzenden kan ook. Wij versturen onze pakketten via DHL of BPost (Belgie). Hierdoor hebben wij een track & trace code om de zending te kunnen volgen. Alles wordt zorgvuldig ingepakt om beschadigingen te voorkomen tijdens transport.

Bekijk het PZC interview met video!

3Dfiguur in de media! Bekijk hier de video reportage gemaakt door de PZC.
Met trots kijken wij terug op dit succesvolle interview en het geeft een duidelijk beeld van onze diensten.
Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier op de pagina ‘contact’. Wij proberen binnen 48 uur een bericht terug te sturen.

Volg ons ook op de sociale kanalen:
Video afspelen
0