FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen:

Wij printen met PLA / PLA+ of hars materiaal. PLA is plastic dat tevens biologisch afbreekbaar is en dus goed voor het milieu. De hars die wij gebruiken is resin materiaal. Dit materiaal hard uit middels UV belichting.
Dat is zeker mogelijk! Het is kunststof en geschikt voor buitengebruik. Wel geven wij het advies om het materiaal te behandelen tegen weersinvloeden. Ook de felle zon kan het materiaal warm / zwakker maken.
Direct na ontvangst van je bestelling starten wij met ontwerpen en printen van je product(en). Omdat wij afhankelijk zijn van printtijden verschilt de wachttijd per product. Gelukkig hebben wij meerdere machines staan en leveren wij bestellingen meestal binnen 1 week.
Wij hebben een online winkel (webshop). Het is niet mogelijk om producten te komen bekijken omdat wij producten en onderdelen op bestelling maken. Wij hebben dus geen etalage of winkel waar diverse producten te zien zijn.
Nadat je bestelling is geprint krijg je hierover een bericht per mail. Indien je hebt gekozen voor verzending per post, zal je pakketje direct verzonden worden en vaak de volgende werkdag op je deurmat liggen. Indien je hebt gekozen om je bestelling af te halen in Hulst ontvang je hier een aparte mail over om een afspraak in te plannen.
Wanneer je iets niet ziet staan in ons aanbod mag je ons altijd een berichtje sturen via de website. Dit kan middels het formulier op de pagina “verzoek” of “contact”. Wij beantwoorden de mails vaak binnen 48 uur.
Wanneer een product in een kleur beschikbaar is kan je dit aangeven bij het plaatsen van een bestelling. Indien je graag zelf een kleur wilt aanleveren of zelf wilt spuiten is dat uiteraard mogelijk. Het materiaal is goed te bewerken.
0