3D Print Hulst

3D Print Hulst

3D Print Hulst

Voor unieke cadeau’s, lokale naamproducten, kerstballen, urnen en meer ben je bij 3D print Hulst aan het juiste adres. Wij zijn 3D Figuur Printservice met een vestiging in het Zeeuwse Hulst.
Van huisdier tot onderdeel en van kerstbal tot verzoek op maat.
Wij zijn 3DFiguur Printservice uit Hulst. Sinds 2020 gestart met een succesvolle onderneming. Wij printen unieke cadeau’s, ludieke stadsletters en nog veel meer!
Vraag naar de mogelijkheden voor uw wens!
Het printen gebeurd met PLA en PLA+ materiaal dat biologisch afbreekbaar is. Daarnaast kunnen wij ook printen met DLP (Resin) dat middels UV belichting vorm krijgt.
Deze laatste optie is perfect geschikt wanneer er hoge detaillering gewenst is. Tevens is het eindresultaat met een Resin print een stuk sterker dan een PLA / PLA+ print.
Nieuwsgierig welke toepassing geschikt is voor jouw print? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!
3D figuur is gevestigd in het Zeeuws Vlaamse Hulst en sinds eind 2020 officieel gestart als onderneming. Wat begon als een hobby is in korte tijd uitgeroeid tot een fulltime printservice bedrijf. Gaande weg hebben wij diverse netwerken opgebouwd en diverse trainingen gevolgd binnen het 3D print vak.
De kennis van de apparaten is erg belangrijk voor het uiteindelijke resultaat van de 3D print.
IMG  scaled
DPrintHulst

Een kopie van hand of hoofd

Met de moderne techniek van nu kunnen wij ook een kopie maken van handen / voeten en gezichten. Wij gebruiken hiervoor diepte camera’s die met infrarood stralen punten meten en zo de 3D tekening opmaken. Middels software en nabewerking kunnen wij deze ontwerpen dan uit de printer laten komen. Heeft u interesse naar deze techniek? Mail ons op: info@3dfiguur.nl
0